v

reunió de treball a Cal Pau Xic

pàgines viscudes 80

El setembre de 1.982 em van nomenar Sub-inspector General.

El Sr. Insensé havia tingut grans encerts i portat a la Caixa a creixements espectaculars, malgrat que gestionava l’entitat d’una manera molt personal. En la crisi immobiliària dels anys  1982-1985 es va produir la fallida de dues constructores on l’entitat havia acumulat un risc excessiu, Construccions Canals de Martorell i Construcciones J. Contreras de Gavà. La situació va acabar sent investigada per la inspecció del Banco de España i va provocar el Maig de 1985 la renuncia del Sr. Insensé de tots els seus càrrecs.fotopetita

El 22 de desembre del 1985 puc assistir a la inauguració a  l’edifici  del Fòrum Berger Balaguer, de l’aula de cultura i l’auditori que s’incorpora als serveis centrals .
L’any 1988 es un any de luxe, el 10 de juny de 1988 puc assistir als actes del  75 aniversari i  al banquet oficial al Gran Casino de Barcelona, a Sant Pere de Ribes .

fotopetitaEl 25 de Maig del 1989 vaig rebre amb molta emoció, la insígnia d’or de la Caixa pel XXVè aniversari a la feina, junt amb els companys Ramon Puigcorbé, Joan Pascual, Fèlix Freixedas, Fermí Grabulosa, Josep Guasch, Isidre Esteve, Josep Garriga i Manuel Sagrera.

Top | Mapa del web | Disclaimer | Contactar |